Cu siguranta ati auzit de cuvantul hypebeast, cineva care poarta tot ce este hype, cautat, la moda. Ei bine asta se intampla si in lumea sneaker-ilor si vreau sa va prezint care sunt aceste perechi hype si mai neobisnuite.

1. Balenciaga Triple S

Balenciaga Triple S este poate prima pereche de sneakers de lux care a inceput sa fie purtata de hypebeasts. Este ceva foarte diferit, fiind foarte mari si grei, in mare parte datorita talpilor multiple. Cu toate astea sunt foarte populari si sunt sigur ca deja i-ati vazut prin oras. Daca vreti sa va cumparati o pereche va sfatuiesc sa mergeti cu un numar mai mic decat purtati de obicei

balenciaga triple s

2. Balenciaga Track

Spre deosebire de Triple S, Balenciaga Track sunt chiar comfortabili si dupa mine mult mai aratosi, motiv pentru care ii am si eu in colectie. Sunt mari si iti va lua ceva timp sa nu te calci pe tine insuti dar sunt comfortabili si atrag priviri bune. Cu privire la fit, la fel ca si Triple S, mergeti pe un numar mai mic pentru un fit mai fix pentru ca ei vin mari.

balenciaga track sneakers

3. Versace Chain Reaction

O alta pereche care este foarte populara in ultimul timp este Versace Chain Reaction. Ca si perechile Balenciaga, acesti sneakers sunt mari, oarecum pe platforme. Nu am avut ocazia sa ii incerc si nu ma vad purtandu-i dar daca iti plac iti recomand sa iti iei marimea ta pentru ca au marimi normale.

versace chain reaction sneakers

4. Y3 Kaiwa

Y3 ne aduce ceva mult mai purtabil prin modelul lor numit Kaiwa. Y3 Kaiwa este un model diferit de sneakers, vei iesi in evidenta dar nu vei vedea oameni care se uita mirati sau curiosi la tine. Sunt o pereche de sneakers cool cu care vei iesi in evidenta din motive bune.

y-3 kaiwa

5. Adidas x RAF Simons Ozweego

Adidas x RAF Simons Ozweego sunt oarecum apogeul unui hypebeast pentru ca indeplinesc toate condiile de a fi diferiti, scumpi si sa te ajute sa iesi in evidenta. Sunt o pereche scumpa dar poate cea mai iefina din cele mentionate in acest articol si partea si mai buna este ca veti gasi reduceri la ei in mod regulat.

RAF simons