Încă de acum câteva sute de milioane de ani ființele tereste pe baza de carbon numiți oameni au căutat să își depășească condiția în orice domeniu. Pentru a vâna pradă cât mai multă și cât mai mare au creat și îmbunătățit armele, cu ajutorul plantelor au reușit să trateze și să își prelungească lifespan-ul. Well așa este și cu încălțămintea, sort of, până acum câteva sute de ani ce purtai te ajuta să te ferești de intemperii și îi puteai face din ce aveai la îndemână precum lemnul, pielea sau pânza. Acum protecția piciorului și sănătatea lui cad pe locul 2, stând în umbra a “trebuie să știe lumea ce port și să nu îi permită buzunarul să îi aibă”. Articolul prezintă urme de umor așa că tratați-l ca atare.

Am făcut o lista cu tipurile de sneakerheads de pe plaiurile mioritice, so let’s dive in.

 1. “Stai frate liniștit că i-am prins la retail și îi țin deadstock,apoi mare sell pe StockX”
                                                                                                                                                                                                                                                                                     Acest subregn al familiei Sneakerhead de fiecare dată când are șansa participă la raffle-uri online de preferat pe SNKRS APP sau SVD și speră la o minune. Când momentul decisiv se manifestă în favoarea lui își lasă de știre toată familia și prietenii că a reușit efectiv în viață și că toate planetele s-au aliniat. Sunt persoane amabile cu o voință de fier, recomand.

 2. Fit din dulapul tatălui

Stilul este caracterizat prin nike monarchs/tekno ori ceva chunky fără brand tag din piața orașului, grupați cu o pereche de denim super stylish din vremea unui Rodeo și nu cel al tânărului laFlame și un tricou simplu sau ceva vintage negru. Oamenii de obicei sunt firi calde și ascultă muzică chill, se înțeleg cu toată lumea.

3. Bring ’06 YE back!!!
Hypebeasts în adevăratul sens al cuvântului,sunt atenți la miciile detalii. Se bucură de seriile 350, 550 și 700 că sunt super confortabili și merg perfect într-un IG pic cu un hoodie ASSC sau Bape. De obicei preferă o cafea la Starbucks sau la Gloria și sunt taguiti în poze #yeezymafia #yeezyrotation.

4. THE RETRO connoisseur

Știe că Mike Jordan a câștigat 6 campionate cu BULLS și că nu era nimic fără antrenament și ajutorul lui Scottie Pippen. Îl vezi adesea în perechea lui/ei de Retro 1 sau 4 îmbinată super lejer cu ceva cozy și mai poartă sweatshirturi de la Carhartt asortat cu un silver chain.

 5. Entrepreneur-ul de pe insta

Ăla care are Entrepreneur la bio dar nu face decât să posteze aceleași perechi de adidași care sunt pe alte 1000 de conturi de “resell” dar el o face gratis :)) Are și el o pereche de vânzare dar o da ieftin că îi cere mama lui banii înapoi. Îl știi pe GaryVee? NU?…ar trebui.

Reseller
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        6. Hyperbeast
Hypebeast is soo old school.Gata cu Yeezy,adu-mi Louboutanii mama te rog și tricoul ăla de la Marcelo după ce îl termini de călcat că să ies cu squadul.

7. Sunt colecționar

Am mii de euro băgați în treaba asta dar tot Vans port, da ce Steve Jobs aruncă bani aiurea pe haine? Investitor adevărat ce are că goal profitul. #bestlife #immahustler