Supreme loveste din nou cu colectia lor de toamna iarna 2019. In propriul stil, majoritatea produselor lansate de Supreme sunt super ciudate si intotdeauna ma intreb cine le poarta. Zicand asta in fiecare sezon au si cateva produse care chiar imi plac si merita banii si vreau sa va spun si voua ce as alege din noul sezon FW19 si ce merita sa cumparati in caz de vreti sa faceti resell.

Supreme Jackets FW19

Gecile de mai jos mi se par cele mai ok atat pentru colectia personala cat si pentru resell.

Supreme FW19

Supreme Shirts FW19

Supreme nu a lansat niciodata camasi faine sau care au valoare de resell asa ca va sfatuiesc sa stati departe de ele.

Supreme Tops and Sweaters FW 19

Tricourile din aceasta categorie vor fi mult mai scumpe dar si mai bune calitativ. Daca nu ati cumparat pana acum un tricou din aceasta categorie chiar va recomand pentru ca veti fi placut impresionati si va recomand produsele de mai jos.

Supreme FW19

Supreme Sweatshirts FW19

Bluzele si hanoracele de la Supreme sunt poate cele mai populare produse de la ei. Sunt calitative, groase si foarte iubite de colectionari in caz de vreti sa le revindeti. Eu as alege urmatoarele hanorace si bluze din noua colectie.

Supreme Pants FW19

Pantalonii de la Supreme nu sunt foarte populari nici intre colectionari nici pentru resell asa ca va recomand sa nu cumparati nimic din aceasta categorie decat daca vreti ceva pentru voi.

Supreme Shorts FW19

Cam aceeasi poveste ca pantalonii Supreme sincer….stati departe

Tshirts Supreme FW19

Intotdeauna Supreme are cateva tricouri foarte faine pe colectie care sunt bune atat pentru propria colectie dar si pentru resell. Eu le-as alege pe cele de mai jos.

Supreme FW19

Supreme Caps FW19

Supreme lanseaza in fiecare sezon o groaza de sapci si fesuri dar majoritatea raman in stoc nevandute. Eu va recomand produsele de mai jos si in mod special fesurile simple si sapcile 6 panels.

Supreme FW19

Supreme Bags FW19

Gentile Supreme au fost intotdeauna un lucru mare din prima saptamana de sezon dar uitandu-ma la colectia noua sunt complet dezamagit de ele. Sincer nu v-as recomanda nici una din ele.

Supreme Accessories FW19

Accesoriile Supreme intotdeauna sunt printre cele mai populare produse din orice colectie si sezonul acesta avem cateva accesorii foarte faine.

Supreme FW19

Daca vreti sa vedeti ce se va lansa in fiecare saptamana a sezonului FW19 atunci va recomand urmatorul website

La toate comenzile de la saptamana 1 de luni pe 26 August la ora 13:00 veti primi cadou un soldatel cu o parasuta Supreme ca cel din poza de mai jos.

Supreme FW19

Lasati un comentariu mai jos cu produsul vostru preferat din noua colectie Supreme FW19.