Odata cu venirea sezonului rece trebuie sa ne gandim ce outfit-uri de toamna si iarna o sa purtam. Iarna este mult mai greu sa faci un outfit atat frumos estetic cat si practic pentru ca trebuie sa te gandesti la temperatura de afara, ceva care sa rezista la ploaie dar si la zapada care urmeaza sa vina cat mai curand. In acest articol vreau sa va dau cateva idei de geci si sneakers sau ghete potrivite pentru sezonul rece.

GECI DE IARNA

Din intregul outfit, gecile mi se par cele mai greu de gasit dar am strabatut internet-ul sa va dau cateva idei de geci foarte faine. Daca vreti sa vedeti mai multe modele o puteti face aici. Personal eu sunt mare fan a gecilor The North Face chiar daca sunt putin mai scumpe. Sunte niste geci de calitate care te vor tine foarte multi ani fara probleme. 

 

Cand vine vorba de sneakers sau ghete de iarna este putin mai usor de ales decat o geaca buna de iarna pentru ca avem multe perechi de sneakers din piele si bineinteles ghete care sunt construite special pentru acest anotimp.