Cu totii cautam reduceri, sneakers ieftini dar faini. Ei bine, o sa impartasesc cu voi website-urile mele preferate pentru reduceri si unde gasesc cele mai bune oferte tot timpul anului.

Footshop – pana la 60%

Footshop are reduceri tot timpul anului si un stoc imens asa ca cu siguranta veti gasi ce va doriti. Pe langa asta transportul nu costa decat $5.

Offspring

Poate website-ul cu cele mai bune reduceri la perechi de sneakers de zi cu zi. Mi-am cumparat multe perechi de la ei la reducere si intotdeauna stau cu ochii pe website-ul lor pentru steals.

Mr Porter

Mr Porter este un website nou pentru piata din Romania dar exista de multi ani in Europa. Vinde numai produse de la casa de moda mari asa ca este locul perfect daca esti in cautare de Off-White, Balenciaga sau Versace la reducere. Au numai doua sau trei reduceri pe ani dar cand le fac ajung si la 80%.

Footpatrol

Footpatrol e alt website care obisnuieste sa aiba reduceri foarte bune. Este un shop relativ mic cu magazine in Londra si Paris dar obisnuieste sa primesca multe perechi foarte cautate.

Sper ca acest articol sa va ajute si bineinteles nu uitati ca postez in mod regulat pe instagram la @sneakerheadsromania cele mai bune deal-uri pe care le gasesc.