Cu toate ca 2020 a fost si inca este un an plin de probleme la nivel global asta nu inseamna ca scoala nu incepe iar in septembrie ca de obicei. Din acest motiv, o sa trebuiasca sa va ganditi la ce fel de adidasi sa purtati si pentru a va ajuta o sa fac o lista aici.

Vans

O pereche de Vans Checkerboard Slip-on nu numai ca sunt cea mai ieftina pereche dintre cele recomandate de mine la 250 lei dar este o pereche clasica, perfecta pentru orice outfit de scoala.

Puteti gasi si mai multe perechi si modele de Vans AICI

CONVERSE CHUCK 70 BLOCKED CAMO

O alta pereche clasica care merge cu absolut orice outfit este o pereche de Converse Chuck Taylor 70. Aici aveti o groaza de optiuni si modele asa ca puteti opta ori pentry ceva mai cuminte ori pentru ceva care va iesi in evidenta. Partea cea mai buna la aceaste modele este ca sunt rezistente si relativ ieftine.

Puteti gasi si mai multe perechi si modele de Converse AICI

reebok club c 85

De cand am descoperit aceasta pereche de Reebok Club C 85 acum cativa ani intotdeauna am cel putin o pereche in colectie. Sunt simpli, merg asortati cu absolut orice, sunt foarte rezistenti si merg la un sezon mai ploios. Pentru 25 de lei in plus fata de o pereche de Converse eu zic ca merita si te vor tine cel putin 1 an 2.

Puteti gasi si mai multe perechi si modele de Reebok AICI

Vans Lowland

O alta pereche mai noua de la Vans este modelul Lowland care la fel mi se pare super potrivit pentru scoala fiind construiti in intregime din piele alba, asortandu-se usor la orice outfit. Pe langa asta nu sunt decat 330 lei si par a fi construiti sa te tina cativa ani.

Nike Blazer

Urcand foarte putin in pret, pe la 370 lei, poti avea acces la o pereche super populara de la Nike si anume aceasta pereche de Nike SB Blazer. Fiind negri si din piele iti garanteaza ca te vor tine cativa ani si vor merge la orice situatie va arunca scoala spre tine.

Puteti gasi si mai multe perechi si modele de Nike AICI

Nike Squash type

O pereche relativ noua de la Nike, Squash-Type isi face aparitia fix inainte de scoala si oarecum incearca sa fure din succesul celor de la Nike SB prin look. Daca vrei un look de skaterboy atunci perechea asta este perfecta si la 389 lei nu iti va rupe nici portofelul.

Puteti gasi si mai multe perechi si modele de Nike AICI

Sunt multe perechi de sneakers pe care le-as considera pentru noul an scolar si am mai seletat pentru voi cateva perechi mai jos. Sper sa va placa. Dati click pe poze pentru a vedea perechea in shop.

Nike Blazer low
Converse
Converse
Blazer NIke
Nike Blazer
Nike Cross Trainer
Nike Air Force 1
Nike p 6000
puma
air force 1 white
cross trainer
air force 1 react
Nike Air force 1
Asics Gel lyte 3
Air force 1
air cross
air cross
converse cdg
converse cdg
convrse cdg
Air Spiridon
air max 90
air max 90
air max 90
air max 95
jordan 11
jordan proto
y3 kaiwa
rick owen
rick owen